Katana-50

0 (0/5)    0 beoordeling(en).   |  Beoordeel
Model: Katana-50
Beschikbaarheid: Voorradig
Prijs: €198,00

Inclusief BTW


Stuk(s)
 

Nieuw Model!

Katana-50

Boss Katana-50 Katana – het traditionele zwaard dat gedragen wordt door de historische samoerai van Japan – staat symbool voor eer, precisie en artistiekheid binnen de Japanse cultuur. De Katana-serie van BOSS draagt deze majestueuze zwaardnaam met trots. Katana-gitaarversterkers voorzien s... Lees meer»

Katana-50

Boss Katana-50

Katana – het traditionele zwaard dat gedragen wordt door de historische samoerai van Japan – staat symbool voor eer, precisie en artistiekheid binnen de Japanse cultuur. De Katana-serie van BOSS draagt deze majestueuze zwaardnaam met trots. Katana-gitaarversterkers voorzien soepele, snijdende klanken die met een uitvoerige toewijding en expertise ontworpen werden. Deze innovatieve amps zijn ontstaan binnen hetzelfde ontwikkelingsproces als de befaamde Waza-versterkerlijn. Ze belichamen de vastberaden zoektocht van BOSS naar de ultieme rocksound. De Katana-reeks maakt gebruik van speciaal ontworpen circuits en een zorgvuldige afstemming. De combinatie van traditioneel vakmanschap en baanbrekende functies zorgt voor een reeks rockversterkers van een compleet nieuwe generatie.

De Katana-50 beschikt over een speciaal ontworpen 12-inch speaker met een kracht van 50 watt. De versterker levert een indrukwekkend aanbod podiumklare klanken, die sierlijk door eender welke podiumopstelling snijden. De versterker is ook uitermate geschikt om thuis op te spelen, dankzij zijn unieke en efficiënte design en innovatieve Power Control; die op lage geluidsvolumes voor een inspirerende sound en response zorgt. Daarnaast beschikt de Katana-50 over 55 BOSS-effecten, die volledig aanpasbaar zijn via de gratis BOSS Tone Studio-editor (software). Tot 15 verschillende effecten kunnen tegelijkertijd in de versterker geconfigureerd worden, waardoor je met "slechts" één versterker en een gitaar perfect voorbereid het podium kunt betreden.

Inspirerende rockversterker geboren uit het Waza DNA.
• Podiumklare 50-watt combo amp met een custom 12-inch speaker
• Vijf unieke amp characters: Clean, Crunch, Lead, Brown (afgeleid van de Waza amp), en Acoustic (voor elektro-akoestische gitaren)
• Kies uit 55 personaliseerbare effecten via de BOSS Tone Studio-editor (software)
• Bewaar 15 verschillende effecten aan boord: drie effecten kunnen tegelijkertijd gebruikt worden
• Afzonderlijke gain-, EQ- en effect-bedieningsknoppen om snel de sounds mee aan te passen
• Twee geheugenplaatsen voor het opslaan en terug oproepen van alle amp- en effectinstellingen
• Power Control zorgt voor een opgedreven versterkerklank en bijhorende dynamische response bij lage geluidsvolumes
• Ingebouwde kantelstand voor optimale monitoring en klankprojectie
• Pro set-ups beschikbaar via BOSS Tone Central

Een Verfijnde Amp met een Inspirerende Klank
De Katana-50 is ontworpen voor gitaristen die hun sound ernstig nemen. De amp levert een buitengewone klank en touch response voor podiumoptredens, studio-opnames en oefensessies thuis. De custom 12-inch speaker wordt aangedreven door een speciale methode die ontwikkeld werd voor de vlaggenschip Waza-amp. Het karakter van de speaker en de behuizing worden op die manier geoptimaliseerd. Daardoor verkrijg je een indrukwekkende punch en een snijdende sound die voordien enkel mogelijk waren via peperdure versterkerdesigns. In combinatie met de vijf selecteerbare versterkerkarakters produceert de Katana-50 klassedefiniërende power én expressiviteit die tijdens élke speelsituatie ingezet kan worden.

Vijf Originele Amp Characters, Geboren om Rock mee te Spelen
De vijf amp-karakters van de Katana-50 werden geperfectioneerd door het ingenieursteam van BOSS. De Characters bieden zowel organische vintageklanken als moderne high-gain sounds. Clean klinkt natuurlijk en transparant, terwijl Crunch voor een rauwe sound en response zorgt. Lead beschikt over een breed gain-bereik en sluit naadloos aan bij tal van speelstijlen: van vette bluessolo’s tot vloeiende legato shredding. Brown heeft het DNA van de Waza-amp overgeërfd en levert een verfijnde high-gain klank die erg gewild is onder ’s werelds grootste rockgitaristen. Acoustic versterkt de veelzijdigheid van de Katana nog verder, en voorziet een geoptimaliseerde sound die elektro-akoestische gitaren verbluffend natuurlijk doet klinken.

Laat je Pedalboard Thuis
Met zijn ingebouwde BOSS-effecten en oproepbare Tone Settings laat de Katana-50 je eender waar performen met enkel een gitaar en een versterker. Maak verbinding met de BOSS Tone Studio via usb en je krijgt meteen toegang tot 55 effecten die volledig naar jouw persoonlijke wensen aan te passen zijn. De effecten gaan veel verder dan louter standaard distortion, delay en reverb; en hebben eveneens krachtige “soundvormers” aan boord, zoals pitch shifting, ring mod, slicer en nog veel meer. Het is mogelijk om 15 verschillende effecten tegelijkertijd in de versterker in te laden én er daarvan tot drie gelijktijdig te gebruiken. Twee verschillende Tone Settings maken het mogelijk om gepersonaliseerde amp- en effectset-ups op te slaan. Je kunt eveneens naar de huidige knoppeninstellingen overschakelen via één druk op de knop. En het is mogelijk om optionele voetschakelaars en expressiepedalen aan te sluiten; voor een handenvrije bediening tijdens optredens.

Vlotte bediening: Inpakken en Wegwezen
De Katana-50 beschikt over tal van geavanceerde features, maar hij blijft verbazingwekkend eenvoudig te bedienen. Specifieke knoppen voor meerdere gain-stadia en een driebands EQ maken het mogelijk om je klank snel op gehoor op te zoeken, net zoals je dat zou doen op een standaard lampenversterker. Essentiële effectparameters kunnen aangepast worden via een eenvoudige knopbeweging. En instellingen worden in het geheugen opgeslagen via een korte druk op de knop. Power Control is geweldig om mee te spelen op lagere geluidsvolumes – bijvoorbeeld op kleinere podia of tijdens oefensessies thuis. Er is ook een Standby-setting voorzien die de klank helemaal dooft, wanneer je van gitaar wilt switchen of aan een speelpauze toe bent. En door de geïntegreerde kantelstand uit te flippen, kun je heel eenvoudig de versterker in een hoek opstellen voor een nog betere klankprojectie.

BOSS Tone Central
Op de BOSS Tone Central-website zijn talloze gratis amp- en effectset-ups voor de Katana-reeks te vinden. Die set-ups werden gecreëerd door professionele gitaristen en leveren speelklare sounds voor verschillende muziekgenres. Ze vormen ook een prima startpunt voor het uitbouwen en ontwerpen van je eigen sounds. Via de BOSS Tone Central editor (software) – die ook op de site beschikbaar is – worden de set-ups in de geheugenplaatsen van de Katana ingeladen. Naast het selecteren en aanpassen van Katana-effecten, is de BOSS Tone Studio ook uitermate geschikt om de verschillende set-ups voor optredens, studio-opnames en oefensessies mee voor te bereiden en organiseren.
Katana-50

Stuk(s)
 
Prijs: €198,00

Inclusief BTW


 • Persoonlijk Advies
 •  0570 60 70 70
 •  Di. t/m vrijdag: 10 - 17 uur
 •  Zaterdag: 10 - 17 uur
 • Lagere Prijs Gezien?
 • Neem contact op
 • Waarom Muziek Meibergen?
 •  Groot assortiment
 •  Wekelijkse aanbiedingen
 •  Professioneel en persoonlijk advies
 •  Snelle levering
 •  Prima service en garantie
 •  Fysieke winkel sinds 1923
Roland Producten / Muziek Meibergen Deventer BV © 2019