AE-10 Aerophone Digitaal Blaasinstrument

0 (0/5)    0 beoordeling(en).   |  Beoordeel
Model: AE-10
Beschikbaarheid: Voorradig

Of in termijnen.
Veilig & Eenvoudig

21,- p/mnd

indicatie voor
4 jaar looptijd

Nu Aanvragen
Prijs: €798,00

Inclusief BTW


Stuk(s)
 

Nieuw Model!

AE-10 Aerophone Digitaal Blaasinstrument

In de studio en op het podium: je trouwe akoestische saxofoon neem je overal mee naartoe. Maar, als je muzikaal actief bent binnen een reeks uiteenlopende genres, stel je dan eens voor hoe handig het zou zijn, mocht je over één enkel blaasinstrument beschikken dat élke denkbare sound levert. De R... Lees meer»

AE-10 Aerophone Digitaal Blaasinstrument

In de studio en op het podium: je trouwe akoestische saxofoon neem je overal mee naartoe. Maar, als je muzikaal actief bent binnen een reeks uiteenlopende genres, stel je dan eens voor hoe handig het zou zijn, mocht je over één enkel blaasinstrument beschikken dat élke denkbare sound levert. De Roland Aerophone AE-10 is zo’n baanbrekend blaasinstrument. Het combineert een traditionele saxofoonvingerzetting met flexibele ingebouwde klanken. Doorgewinterde saxspelers zullen zich meteen thuis voelen, dankzij het vertrouwde vingerzettingsysteem, de responsieve SuperNATURAL-sounds en een breath sensor die exact hetzelfde reageert zoals je favoriete akoestische blazer. De uiteenlopende sounds reproduceren heel natuurlijk verschillende saxofoonmodellen, van sopraan tot bariton; plus blaasinstrumenten zoals een klarinet en trompet, strijkinstrumenten en zelfs synthesizers. Met zijn ingebouwde luidsprekers, de mogelijkheid om er via batterijen op te spelen en DAW-verbindingsmogelijkheden; is de Roland Aerophone AE-10 het meest veelzijdige, eender waar te bespelen blaasinstrument, dat je moeiteloos bij elke muzikale setting ondersteunt.

Er gaat niets boven de sound van je favoriete akoestische sax, maar soms past die klank niet helemaal bij een bepaald nummer, een performance of opdracht. De Roland Aerophone AE-10 beschikt over alle saxofoontypes die je nodig hebt, ongeacht het speelscenario. Kies uit alt-, tenor-, sopraan- en baritonsaxofoontypes die stuk voor stuk authentiek reageren op je speeldynamiek en articulatie, net zoals hun akoestische tegenhangers. Dat is mogelijk dankzij de geavanceerde SuperNATURAL modeling-technologie van Roland. Naast individuele sounds, kun je ook een naadloze performance geven met de Full Range-feature, die per notenbereik automatisch switcht tussen saxofoontypes.

Er is niets erger dan een studiosessie die vroegtijdig afgebroken dient te worden, omdat je een instrument nodig hebt dat je niet meebracht. Dat gebeurt nooit met de Roland Aerophone AE-10, die je een uitgebreide selectie extra akoestische instrumenten serveert, zoals een klarinet, dwarsfluit, hobo, trompet, viool en nog veel meer. Al die klanken worden aangedreven door de Roland SuperNATURAL-technologie, om natuurgetrouw het gedrag van de originele instrumenten te reproduceren. Zelfs etnische instrumenten zoals de shakuhachi en erhu behoren tot de mogelijkheden, en beschikken over de authentieke toonhoogte- en klankfluctuaties van hun originele akoestische tegenhangers. Van zodra je de individuele sounds geprobeerd hebt, is het ook mogelijk om een eenpersoonsensemble te beginnen, door verschillende blaasinstrumenten in layers onder te brengen via de Brass Section-setting. De AE-10 heeft ook een reeks nieuwe synthsounds aan boord, die specifiek voor blaasinstrumenten aangepast zijn, met een volledig geoptimaliseerde breath control.

Je hebt hard gewerkt om je saxtechniek in de vingers te krijgen, maar de meeste digitale blazers vereisen het leren van een nieuwe vingerzetting; wat meteen een stap terug betekent. Bij de Roland Aerophone AE-10 gebeurt die aanpassing vlekkeloos, dankzij een knoppenlay-out die identiek is aan die van je favoriete sax: inclusief de octaaftoets voor de linkerhand. Daarnaast is de AE-10 ook uitgerust met een gevoelige breath sensor die in het mondstuk ondergebracht zit; en tevens functioneert als bijtsensor. Daardoor is het mogelijk om expressieve technieken als vibrato en toonhoogtefluctuaties te gebruiken. Zelfs beginnelingen zullen meteen kunnen genieten van de verschillende ingebouwde sounds.

Waar en wanneer je ook speelt, de draagbare en lichte Roland Aerophone AE-10 is er klaar voor. Zes AA-batterijen voorzien mobiele power, en de ingebouwde monitorspeakers zorgen voor een comfortabele sound: ideaal voor intieme performancesituaties. Je hebt ook de mogelijkheid om het instrument rechtstreeks te verbinden met een PA of versterker, voor een breder geluidsbereik, zonder dat er ook maar één microfoon aan te pas komt. Als je ook grotere blaasinstrumenten zoals een tuba of fagot nodig hebt, dan is de door batterijen aangedreven Roland CUBE Street EX een geweldige partner. Die serveert een grootse sound in een draagbaar pakket. Het spelen van sessies wordt nog leuker wanneer je verbinding maakt met een smartphone, via de stereo mini jack van de Aerophone AE-10; om samen met je favoriete songs mee te jammen. En dankzij de hoofdtelefoonoptie kun je de klok rond spelen, zonder daarbij familieleden of buren te storen.

 

AE-10 Aerophone Digitaal Blaasinstrument

Stuk(s)
 

Of in termijnen.
Veilig & Eenvoudig

21,- p/mnd

indicatie voor
4 jaar looptijd

Nu Aanvragen
Prijs: €798,00

Inclusief BTW


 • Persoonlijk Advies
 •  0570 60 70 70
 •  Di. t/m vrijdag: 10 - 17 uur
 •  Zaterdag: 10 - 17 uur
 • Lagere Prijs Gezien?
 • Neem contact op
 • Waarom Muziek Meibergen?
 •  Groot assortiment
 •  Wekelijkse aanbiedingen
 •  Professioneel en persoonlijk advies
 •  Snelle levering
 •  Prima service en garantie
 •  Fysieke winkel sinds 1923
Roland Producten / Muziek Meibergen Deventer BV © 2019