TD-1KV V-Drums VOORDEELBUNDEL!

0 (0/5)    0 beoordeling(en).   |  Beoordeel
Model: TD-1KV
Beschikbaarheid: Voorradig

Of in termijnen.
Veilig & Eenvoudig

16,- p/mnd

indicatie voor
4 jaar looptijd

Nu Aanvragen
Prijs: €599,00

Inclusief BTW


Stuk(s)
 

Super Deal!

TD-1KV V-Drums VOORDEELBUNDEL!
TD-1KV V-Drums VOORDEELBUNDEL! TD-1KV V-Drums VOORDEELBUNDEL! TD-1KV V-Drums VOORDEELBUNDEL! TD-1KV V-Drums VOORDEELBUNDEL! TD-1KV V-Drums VOORDEELBUNDEL! TD-1KV V-Drums VOORDEELBUNDEL! TD-1KV V-Drums VOORDEELBUNDEL! TD-1KV V-Drums VOORDEELBUNDEL! TD-1KV V-Drums VOORDEELBUNDEL! TD-1KV V-Drums VOORDEELBUNDEL! TD-1KV V-Drums VOORDEELBUNDEL!

VOORDEELBUNDEL! MET GRATIS DRUMKRUK EN STOKKEN V-Drums kwaliteit om te oefenen en plezier te maken De Roland V-Drums zijn de meest populaire elektronische drums ter wereld. Logisch: het zijn ook de beste. Elke drumkit binnen het V-Drums-gamma mixt superieure klank met een authentieke feel... Lees meer»

TD-1KV V-Drums VOORDEELBUNDEL!

VOORDEELBUNDEL! MET GRATIS DRUMKRUK EN STOKKEN

V-Drums kwaliteit om te oefenen en plezier te maken

De Roland V-Drums zijn de meest populaire elektronische drums ter wereld. Logisch: het zijn ook de beste. Elke drumkit binnen het V-Drums-gamma mixt superieure klank met een authentieke feel en een solide bouwkwaliteit. V-Drums spelen op alle vlakken op het hoogste niveau: het logische gevolg van de drie decennia overspannende ervaring met de ontwikkeling van elektronische drums. De compacte TD-1KV vormt op al die troeven geen uitzondering, en levert de alom gerespecteerde V-Drums-kwaliteit in een ruimtebesparende kit die mee met het speelniveau van de drummer evolueert

De TD-1KV is ideaal voor wie thuis van drums wil genieten. Het instrument beschikt over een brede selectie expressieve drumkits die voor het spelen van eender welke muziekstijl gebruikt kunnen worden, plus leuke ingebouwde oefen- en opnamefuncties om je vaardigheden mee te verbeteren en je vooruitgang in de gaten te houden. En, als Roland TD-1KV-eigenaar begin je niet alleen aan een opwindende muzikale reis, je treedt ook toe tot de V-Drums-familie: een muzikantengroep waartoe tal van 's werelds beste drummers en percussionisten behoren.

 • Befaamde V-Drums-sound en -performance in een instapversie
 • Geniet van drummen in eender welke muziekstijl met 15 expressieve drumkits
 • PDX-8 V-Pad met gaasvel zorgt voor een realistische feel van de snaardrum met head/rim-triggering
 • Ondersteunt essentiële akoestische drumtechnieken, inclusief cimbaal-choke, geavanceerd hi-hat-spel en meer
 • Verbeter je vaardigheden met de ingebouwde Coach-functie, metronoom en recorder
 • Oefen met de ingebouwde songs of je door eigen nummers af te spelen op je smartphone of muziekspeler via de Mix-ingang
 • Klopperloos basdrumpedaal maakt amper lawaai tijden het spelen, zodat je anderen niet stoort: perfect om thuis te oefenen
 • Ruimtebesparend, ergonomisch ontwerp en stijlvolle look die in eender welke ruimte van je woning past
 • Stevig drumrek is snel en eenvoudig in hoogte verstelbaar voor iedere drummer, van kinderen tot volwassenen
 • Tal van beschikbare upgrades voor een uitgebreide performance, inclusief de OP-TD1C als extra crash-cimbaal, de KT-10 of KD-9 als basdrum en meer
 • USB-MIDI om de TD-1KV samen met de DT-1 Drum Tutor te gebruiken, V-Drums Friend Jam-serie en andere populaire muzieksoftware op de computer
 • Intuïtieve gebruikersinterface voor eenvoudige bediening

Drumkits om eender welke muziekstijl mee te spelen

Een akoestisch drumstel dient specifiek opgesteld te worden om een bepaald muziekgenre te spelen, dus hang je vast aan één type sound. Dat is niet het geval bij de TD-1KV: die heeft 15 speelklare drumkits aan boord, waardoor je met één druk op de knop eender welke muziekstijl kunt spelen, van rock naar blues tot jazz, wereldmuziek, EDM een daarbuiten. Tijdens de ene oefensessie kun je hard rocken met stevige sub-bassen, terwijl je meteen daarna de drummer van eender welke andere band kunt zijn. Alle kits reageren exact zoals de akoestische en elektronische kits die ze simuleren, waardoor je een groot en gevarieerd aanbod in één compacte op zich staande kit bekomt.

Ontwikkel authentieke technieken met responsieve pads en cimbalen

Sommige drummers deinzen terug voor elektronische drums en zijn bezorgd dat ze er niet zoals op een akoestisch drumstel op kunnen spelen. De Roland TD-1KV maakt drie vrees volledig ongegrond, en ondersteunt essentiële akoestische speeltechnieken. Zeker voor beginnelingen is het belangrijk om op de juiste manier te leren drummen. Elke drumklank beschikt over een breed dynamisch bereik en een natuurlijke toon. De PDX-8 met gaasvel-snare levert een authentieke feel met onafhankelijke head- en rim-triggering. In tegenstelling tot andere instapsets gebruiken de bekkens van de TD-1KV dezelfde geavanceerde expressiviteit als alle V-Drums-modules uit de TD-reeks, inclusief bow- en edge-klanken en ondersteuning van cimbaal-chokes. De hi-hat reageert op de nuances van je voetenwerk en brengt persoonlijkheid en karakter in je drumspel. Bij drummen draait alles om een geweldige feel, net als bij de TD-1KV.

Blijf gemotiveerd met de ingebouwde oefenfuncties die 'leren' plezierig maken

 

De TD-1KV is voorzien van een groot aanbod leuke functies die leren en oefenen aanmoedigen, of je nu alleen of met een leerkracht studeert. Bekijk deze kit als je eigen drumleraar én persoonlijke begeleidingsband: hij zit volgestouwd met leerfuncties die je techniek ontwikkelen, je motivatie een boost geven en je helpen om het meeste uit je oefentijd te halen. Speel mee met de ingebouwde metronoom om je timing aan te scherpen, en gebruik de Coach-functie om je snelheid, uithoudingsvermogen en nauwkeurigheid te versterken. Bereid je voor op je eerste band, door samen te jammen met de interne songs in de klankmodule, of door een smartphone of muziekspeler via de Mix-ingang aan te sluiten en mee te drummen met je favoriete nummers. Begin je vooruitgang te maken? Evalueer dan je progressie door je beats in een oogwenk te herbeluisteren via de ingebouwde opnamefunctie.

Oefen thuis met een hoofdtelefoon en het uiterst stille, kloppervrije basdrumpedaal

Traditionele drums zijn even luidruchtig als een marcherend leger - er thuis op spelen is leuk voor jou, maar een pak problematischer voor alle anderen in jouw buurt! De stillere werking is een belangrijk voordeel van elektronische drums, en de Roland TD-1KV is specifiek stil waar het nodig is, dankzij de hoofdtelefoonuitgang op de klankmodule en het geluidstemperende design van de gaasvellen van de PDX-8 snaar-, tom- en cimbaalpads. Terwijl veel elektronische drums de buren de gordijnen injagen met de klopper die tegen de basdrum dreunt, zorgt de TD-1KV voor een gereduceerd geluidsvolume met zijn speciale klopperloze pedaalontwerp. Optionele NE-10 Noise Eater-eenheden kunnen tevens onder het basdrum- en hi-hatpedaal gepositioneerd worden om bijkomende geluidsoverdracht naar lager liggende kamers tegen te gaan.

Past in je oefenruimte en past zich aan je speelstijl aan

Een stevig uit de kluiten gewassen akoestisch drumstel bij je thuis opstellen, is geen klein bier. Palm je op de bovenverdieping een kamer in of probeer je het gevaarte in je woonkamer te proppen? De ruimtebesparende TD-1KV is wat dat betreft een veel praktischere keuze. De drumkit past zelfs in de aller kleinste woonkamers en beschikt over een stijlvolle, moderne look die hem naadloos doet opgaan in het interieur. Het stevige, ergonomische drumrek zorgt voor extra functionaliteit en is eenvoudig verstelbaar, waardoor de drums voor iedereen - van kinderen tot volwassenen - perfect gepositioneerd kunnen worden. Daarnaast kan ook de hoogte van elk cimbaal en de hoek van de snaarpad comfortabel afgestemd worden op je speelstijl. De TD-1KV is perfect voor studenten, maar ook een geweldige keuze voor een ervaren drummer die op zoek is naar een drumkit om thuis op te oefenen of om backstage mee op te warmen.

Een drumset die mee evolueert met je speelstijl

Wanneer je speelstijl vorm krijgt, heb je niets aan een drumkit die voor beperkingen zorgt. De Roland TD-1KV groeit samen met jou mee, dankzij een reeks optionele extra's. Je kunt een extra cimbaal met de bijkomende OP-TD1C cimbaalpad toevoegen, of het standaard basdrumpedaal inruilen voor het KT-10 of KD-9 model die gebruikt worden bij de meer geavanceerde V-Drums van Roland. Andere accessoires zoals de NE-10 Noise Eater, de TDM-3 V-Drums Mat en PM-03 Personal Drum Monitor maken de TD-1KV als elektronische drumkit helemaal future proof.

Opnemen op je computer via een standaard USB-kabel

De TD-1KV is niet alleen leuk op zich, maar ook een leuke tool om muziek te maken via je computer. Hij beschikt over een ingebouwde usb-MIDI-interface, waardoor hij heel makkelijk kan communiceren met muzieksoftware via een usb-kabel, zonder de nood aan extra hardware. Misschien verplaats je je drumspel via je computersoftware wel naar een nieuw meesterwerk, dat perfect een live drumfeel kan gebruiken. Of misschien gebruik je liever de gratis V-Drums Friend Jam-applicatiereeks van Roland, die tot de nok gevuld zijn met oefennummers, praktische features en de mogelijkheid om in competitie te treden met V-Drums-gebruikers van over de hele wereld. De krachtige DT-1 V-Drums Tutor voorziet verregaande educatiemogelijkheden en levert een leuk en dynamisch platform om noten en essentiële drumtechnieken mee te leren. Welke applicatie je ook kiest, de TD-1KV is een drumkit die je in beweging zet.

 

- Kit Configuratie
Snare, Tom x 3, Crash, Ride, Hi-hat, Kick-pedaal, Hi-hat-pedaal

* Gaasvel op de snaarpad voor TD-1KV

- Drum Kits
15

- Coach-functies
10
Time Check (Easy)
Time Check (Hard)
Change-up
Auto Up/Down
Quiet Count
Tempo Check (Easy)
Tempo Check (Hard)
Stroke Balance
Timer
Recording

- Songs
15

- Metronoom
Tempo (40--260)
Rhythm Type (5 types)
Sounds (8 types)
Volume (10 niveaus)

- Display
7 segmenten, 3 karakters (LED)

- Connectoren
OUTPUT/PHONES-jack: Stereo mini-hoofdtelefoontype
MIX IN-jack: Stereo mini-hoofdtelefoontype
USB COMPUTER-poort: USB type B
TRIGGER INPUT-connectie: DB-25-type (Kick, Snare, Tom 1, Tom 2, Tom 3, Hi-hat, Crash 1, Crash 2, Ride, Hi-hat-control)

- Interface
USB (USB-MIDI)

-Stroomvoorziening
AC-adapter

- Stroomverbruik
150 mA

- Afmetingen
800 (B) x 700 (D) x 1,150 (H) mm
31-1/2 (B) x 27-9/16 (D) x 45-5/16 (H) inches

1,000 (B) x 1,200 (D) x 1,250 (H) mm
39-3/8 (B) x 47-1/4 (D) x 49-1/4 (H) inches
(inclusief cimbalen en drumkruk)


- Gewicht (exclusief AC-adapter)
TD-1KV:
11,8 kg
26 lbs 1 oz

TD-1KV V-Drums VOORDEELBUNDEL!

Stuk(s)
 

Of in termijnen.
Veilig & Eenvoudig

16,- p/mnd

indicatie voor
4 jaar looptijd

Nu Aanvragen
Prijs: €599,00

Inclusief BTW


 • Persoonlijk Advies
 •  0570 60 70 70
 •  Di. t/m vrijdag: 10 - 17 uur
 •  Zaterdag: 10 - 17 uur
 • Lagere Prijs Gezien?
 • Neem contact op
 • Waarom Muziek Meibergen?
 •  Groot assortiment
 •  Wekelijkse aanbiedingen
 •  Professioneel en persoonlijk advies
 •  Snelle levering
 •  Prima service en garantie
 •  Fysieke winkel sinds 1923
Roland Producten / Muziek Meibergen Deventer BV © 2019