Diensten - Betaalgemak

Comfort Card Lease & Uitgesteld Betalen

Natuurlijk hoeft u uw zojuist aangekochte instrument niet in één keer betalen. In onze fysieke winkel bieden wij U de mogelijkheid om direct een financiering aan te vragen. Hiervoor werken we samen met Santander Consumer Finance in Nederland. Na goedkeuring van de aanvraag, kunt u direct uw nieuwe aankoop mee naar huis nemen.     
Zeker door de stabiele waardevastheid van veel instrumenten is het zeer gunstig om deze in makkelijke termijnen te betalen tegen een laag rentetarief.

U betaalt minimaal 3% van het openstaand bedrag per maand totdat dit volledig is voldaan. Natuurlijk kunt u kiezen voor een hoger maandbedrag zodat de looptijd sterk verkort kan worden. Er zit meestal geen limiet aan de looptijd vast, u kunt de betaling van uw instrument dan ook over een langere periode spreiden.

U hoeft bij kleinere financieringen zelfs geen loonstrookjes mee te nemen of andere financiële gegevens; Muziek Meibergen Deventer regelt snel en makkelijk de aanvraag voor u en bij een goedkeuring (dit wordt door de financieringsmaatschappij bepaald) krijgt u het product natuurlijk meteen mee naar huis.

U kunt meestal BOETE-VRIJ AFLOSSEN.
Als u het bedrag ineens zou willen betalen of gewoon in een paar grote(re) termijnen kan dit zonder probleem. HIERAAN ZIJN MEESTAL GEEN KOSTEN VERBONDEN.

Vraag één van onze medewerkers om meer informatie of stuur een E-mail

Muziek Meibergen Deventer BV © 2019