Over Ons - Historie

 

In 1923 startte Martijn Meibergen in Almelo een muziekhandel. De winkel in muziekinstrumenten, bladmuziek en toebehoren was direct een succes in de hele regio. De onderneming groeide gestaag en werd door de tweede generatie uitgebouwd tot een solide bedrijf met landelijke bekendheid. In 1996 werd een vestiging geopend in Deventer.

In 2007 werd Muziek Meibergen Deventer BV omwille van de verdere expansie, autonome groei, veranderde klantenkring (voornamelijk "Business to Business" en zakelijke markt) en continuïteit verzelfstandigd en werd een nieuw bedrijfspand betrokken aan de Kamperstraat 12 in Deventer (industrieterrein Bergweide) 

De leiding is nu in handen van de 3de generatie die de zaken runt met een prima team medewerkers aan zijn zijde.

Muziek Meibergen Deventer heeft een zeer uitgebreid en actueel assortiment muziekinstrumenten -en bladmuziek: gitaren, keyboards, digitale piano’s, slagwerk, strijk –en blaasinstrumenten, studio, high-tech -en geluidsapparatuur zijn de produkten die je bij ons altijd voor scherpe prijzen kunt vinden! Ook aantrekkelijk geprijsde occasions kun je altijd in onze showroom en natuurlijk ook op deze wesite vinden!

Natuurlijk vind je bij ons ook alle soorten accessoires die denkbaar zijn. Voor reparaties van gitaren, elektronica, blaasinstrumenten en slagwerk hebben wij een eigen reparatie-afdeling en kun je dus ook bij ons terecht!

Onze projectafdeling Muziek Meibergen Projects realiseert grotere projecten (geluid en AV) voor opdrachtgevers zoals scholen, theaters, kerken, rederijen, horeca en overheid.

Ook kunt u bij ons terecht voor de verhuur (Muziek Meibergen Rental) en huurkoop van alle muziekinstrumenten –en apparatuur.

Intussen is de handel in muziekinstrumenten en bladmuziek steeds geëvolueerd met nieuwe ontwikkelingen, zodat ook nu nog een boeiend en bloeiend bedrijf bestaat na alweer meer dan 90 jaar na de oprichting!

Muziek Meibergen Deventer “the place to b e a t!”

 

Muziek Meibergen Deventer BV
      
Adres:      Kamperstraat 12,  7418 CB Deventer
E-mail:     info@meibergen.com
Telefoon:  0570-607070
Fax:        0570-606070
Mobiel:     Buiten winkeltijden / Noodgevallen 0613282275
http://www.meibergen.com

Gegevens:    Rabobank Bankrekening IBAN: NL64 RABO 0384503993
KvK Oost-Nederland: 53409353
BTW Nummer: NL8508.69.912.BO1

Muziek Meibergen Deventer BV © 2019