Diensten - Projecten

Muziek Meibergen Deventer projects is de projectenafdeling van Muziek Meibergen Deventer. Bij ons bent u aan het juiste adres voor vaste audio, licht en geluidsinstallaties of audiovisuele faciliteiten.

De oudercommissie van uw school heeft een budget beschikbaar gesteld voor een nieuwe geluidsinstallatie? U hebt een zaal waar u aerobiclessen in wilt gaan geven? De geluidsinstallatie in uw café, hotel of bedrijf is aan vervanging toe? Welk type beamer is geschikt voor mijn zaal?

Muziek Meibergen Deventer projects verwacht niet van u dat u verstand hebt van audiovisuele techniek. Wij zijn daarin gespecialiseerd en luisteren graag naar uw wensen. En met wensen bedoelen we datgene wat u in een ruimte wilt gaan doen en wat de audioviuele techniek in die betreffende ruimte moet gaan doen. Wij leveren audio, licht en videoapparatuur. Of het gaat om een draadloze microfoon, een mengtafel, randappartuur een ringleiding of klein materiaal; u vindt het bij ons. Door in het voortrajectvan uw aanschaf duidelijke keuzes te maken, kan bijvoorbeeld ook met een klein budget een zo goed mogelijk resultaat en kwaliteit worden bereikt.

In een vrijblijvend gesprek met één van onze productspecialisten worden uw wensen geïnventariseerd, wordt gekeken naar het pand, de indeling, akoestische eigenschappen en zo nog een aantal zaken. En op basis van die inventarisatie wordt een advies op maat gemaakt met een oplossing die precies is afgestemd op uw wensen.

Muziek Meibergen Deventer projects heeft vele installatieprojecten uitgevoerd. Nieuwbouw, verbouwing, uitbreiding ? Het is voor Muziek Meibergen Deventer projects geen probleem. Wij willen graag uw partner zijn. Bij Muziek Meibergen Deventer projects is het hele traject in één hand. Van het eerste ontwerp tot de installatie en nazorg, alles wordt door eigen medewerkers uitgevoerd. Dat maakt de communicatie transparant en duidelijk.

Wij zijn gericht op langdurige relaties met zowel klanten als leveranciers. We wisselen niet ieder jaar van merk of leverancier, maar maken goede en duidelijke afspraken. Dat geldt ook voor de benadering van onze klanten. Onze doelstelling is om onze klanten te behandelen zoals we zelf als klant behandeld willen worden. Afspraak is afspraak, en daar gaat het om!

Brede doelgroep.
Van oudsher doen we zaken met zeer uiteenlopende organisaties. Van kerk tot clubgebouw, van vergaderzaal tot boardroom, van cafe tot discotheek: Audiovisuele voorzieningen zijn ons specialisme.

Breed leveringspakket.
We zijn dealer van vrijwel elk merk met enige naam. Zodoende kunnen wij u merk-onafhankelijk adviseren. Daarbij zijn onze prijzen laag door onze brede inkoopkanalen.

Vakmensen.
Een organisatie staat of valt met de kundigheid van de mensen er achter. Achter Muziek Meibergen Deventer Projects staat een team kundige vakmensen die hun vak verstaan. We denken vanaf het eerste gesprek met u mee.

De markten die we bedienen zijn ruwweg verdeelbaar in

  • Horeca, uiteenlopend van café tot discotheek
  • Presentatie- en audiovisuele ruimtes, zoals boardrooms, vergaderzalen
  • Omroep-installaties, spraakomroep in gebouwen, (achtergrond)muziek
  • Theatertechniek (licht en geluid)
  • Winkelinrichtingen
  • Kerkinstallaties
  • Bedrijven en kantines

Voor nadere informatie kunt u ons bereiken op info@meibergen.com of kontakt opnemen met onderstaand adres.


Muziek Meibergen Deventer BV
Kamperstraat 12, 7418 CB Deventer
tel: 0570-607070 fax: 0570-606070

Muziek Meibergen Deventer BV © 2019