Diensten - Verhuur

 

In onze verhuurafdeling vindt u een breed scala aan mogelijkheden voor het huren van geluids- licht-  presentatie en backlineapparatuur met alle mogelijke toebehoren.

U kunt de door u gehuurde apparatuur zelf afhalen maar we kunnen de apparatuur ook bezorgen en eventueel installeren en bedienen. Gaat uw voorkeur uit naar het in eigen beheer uitvoeren, dan adviseren wij u graag in het samenstellen van het juiste pakket. Of het nu gaat om een (product)presentatie, (bedrijfs-)evenement of een privéfeest, Muziek Meibergen Deventer Rental heeft de oplossing in huis en denkt graag met u mee!

Presentatie en Omroep
Voor toespraak, vergadering, instructie, sportevenement en gezellige avond bieden wij u diverse mogelijkheden. De door ons samengestelde spraak- en (achtergrond)muziek-installaties bestaan uit zo weinig mogelijk losse componenten. Ze zijn daarom eenvoudig aan te sluiten en te bedienen. Voor meer flexibiliteit bieden wij de mogelijkheid om van ons uitgebreide assortiment (o.a. Sennheiser & Shure) draadloze apparatuur gebruik te maken.

Zanginstallaties
Heb je met een kleine bezetting een optreden in een café, heb je een feest waar je toch wel wat meer geluidsvermogen moet hebben dan je stereotorentje?

Muziek Meibergen Deventer Rental verhuurt zanginstallaties.
Deze sets kunnen worden gebruikt voor versterking van spraak, zang en instrumenten. De zanginstallaties zijn bij uitstek geschikt voor afhalers. Er zijn zo weinig mogelijk losse componenten gebruikt waardoor een maximum aan gebruiksgemak is gerealiseerd. Makkelijk te vervoeren, snel op te bouwen, weinig aansluitwerk en eenvoudig te bedienen.

Audio - visuele apparatuur & communicatie
In ons pakket vindt u verschillende mogelijkheden voor projectiemogelijkheden.
Overhead- en diaprojektie, videopresenters en grootbeeldprojektoren t.b.v. tv-, video- en computerbeelden.
Tevens alle toebehoren zoals schermen, laserpointers enz.
U kunt bij ons terecht voor zowel intercomsystemen als draadloze communicatie apparatuur.

Regie-. weergave- & monitorsystemen
Van kerkdienst tot pop-festival, van Modeshow tot House Party, van Tape act tot Cover-band enz. Muziek Meibergen Deventer Rental biedt u flexibiliteit en goede afstemming door de samenstelling van de juiste regie-, weergave- en monitorsystemen.

Of het nu gaat om 50 man binnen of om 5000 man buiten, de apparatuur is er. En onze technici zorgen wederom voor een geslaagd evenement.

Licht
De lichtinstallaties die wij voor u klaar hebben staan zijn eenvoudig, snel op te bouwen en af te breken en makkelijk te bedienen. Uitermate geschikt als “snelle set er-bij”.

Bediende verhuur
Ook kunnen wij uw zorgen uit handen nemen door de apparatuur te komen bedienen. Wij zijn van alle markten thuis en hebben op elk gebied de juiste bediening voor u, of het nu gaat om een vergadering, beurs, popconcert, produktpresentatie of bv een festival.

Wilt u hierover meer informatie neemt u dan kontakt op met onze verhuurafdeling, zodat we u een passende offerte kunnen doen.

Muziek Meibergen Deventer BV © 2019